A Star Wars Sötétség Hajnala FRPG tudástára, a galaxis mindenkori szíve a Galakatikus Holokönyvtár valamint a Holonet.
 
HomeCalendarGy.I.K.KeresésTaglistaCsoportokRegisztrációBelépés

A tudás hatalom, bővítsd az oldal hatalmát. Soha nem lesz olyan, hogy elkészül a könyvtár. Mindig és mindig fognak jönni új fajok, akár te általad is. Ha szívesen segédkeznél a könyvtár fejlesztésében vagy éppen saját fajod/technológiád vagy egyebed van akkor írj egy e-mailt!Share | 
 

 Aqualish

Go down 
SzerzőÜzenet
Jocasta Nu
Könyvtáros
Könyvtáros
avatar

Hozzászólások száma : 202
Join date : 2014. Feb. 25.

TémanyitásTárgy: Aqualish   Szer. Feb. 26, 2014 11:33 pm


Bár elterjedt fajról van szó, mégis a polgárháborúk dúlta Ando bolygón mindössze 800 000-en élnek ebből a fajból, pedig ez a szülőbolygójuk. Humánszerű élőlények, melyet három alfajra különítünk el: a dörzsölt ualaq-ok, a nagytermetű quarrákat és a kétéltű aqualaákat. Mindhárom alfajban közös, hogy sötét fekete szemük van, arcuk szőrzettel teli, szájukból agyarak nőnek ki, én szerintem egy oriáspókhoz hasonlít a fejük.

Ualaq:

A legelterjedtebb alfaj. Aljasak, korruptak, törekvők. Magasságuk 170 cm környékén van, így alacsonyabbak az embernél és a többi alfajnál. Négy szemük van, két nagyobb és két kisebb. Arcukat körben szakállszerű szőr fedi, ami leginkább vöröses-barnás színű. Három-három ujjuk van, mind a kezeken, mind a lábakon. Az első, második és harmadik részben lűáthattunk ualaqokat. Az Ando bolygó vezető poltikusai, mivel az üzlethez nagyon jól értenek. Bolygójukat a korrupció felé vitték, első helyen felelősek a bolygó szeparatistákhoz való csatlakozásért és a későbbi véres polgárháborúhoz.
Quarra:
A három faj közül a legerősebb testfelépítésüek, intelligenciájuk nem kimondottan magas, szeretnek kötekedni és erejüket fitogtatni. Legtöbbjük megüti a két métert. Ujjaik száma öt és csak két szemük van. amelyek szintén feketék. A harminc millió aqualishból körülbelül 11 millió quarra. Legtöbbjük csempészként, piti bűnözőként, vagy olcsó lebújokban kidobóként dolgoznak.
Aquala:
Előnyös tulajdonságúk, hogy az óceánnal igen bővelkedő Andón, a tengerek közelében fejlődtek ki. Így ujjaik nincsenek, kezük hártyákban végződnik, tehát tudnak úszik. Zömök és vékony testfelépítésük van, a gyorsabb úszás miatt, igen izmosak és erőszakosak. Lábuk szintén hártyás, mellúszásban közlekednek. Primitívek, nincs magas intelligenciájuk. A három alfaj közül egyértelműen a legritkább. Magassága  körülbelül 190 centiméter.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://swshholokonyvtar.hungarianforum.com
 
Aqualish
Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Galaktikus Holokönyvtár :: Könyvtár :: Fajok-
Ugrás: