A Star Wars Sötétség Hajnala FRPG tudástára, a galaxis mindenkori szíve a Galakatikus Holokönyvtár valamint a Holonet.
 
HomeCalendarGy.I.K.KeresésTaglistaCsoportokRegisztrációBelépés

A tudás hatalom, bővítsd az oldal hatalmát. Soha nem lesz olyan, hogy elkészül a könyvtár. Mindig és mindig fognak jönni új fajok, akár te általad is. Ha szívesen segédkeznél a könyvtár fejlesztésében vagy éppen saját fajod/technológiád vagy egyebed van akkor írj egy e-mailt!Share | 
 

 Iktotchi

Go down 
SzerzőÜzenet
Jocasta Nu
Könyvtáros
Könyvtáros
avatar

Hozzászólások száma : 202
Join date : 2014. Feb. 25.

TémanyitásTárgy: Iktotchi   Szer. Feb. 26, 2014 6:34 amAz iktotchiknak nincs hajuk vagy egyéb szőrzetük, ám bőrük oly vastag, hogy ellenáll az Iktotch erős, hűvös szélnek. Mind a férfiak, mind a nők rendelkeznek fajukra oly jellemző befelé forduló hosszú szarv, ami agresszív kinézetet kölcsönöz nekik. A férfiak szarva vastagabb és hosszabb.
Korlátolt kézügyességük annak köszönhető, hogy ujjaik egyrészt vastagabbak, teltebbek, másrészt ujjaik másfélszer hosszabbak, mint az egyszerű emberi kezek. Az ikotchik általában 1.8 méter magasak, életkoruk általában 90 év.
A fizikai képességeik szintén körülírhatóak. Az ikotchi megkapta a képességet, hogy gyakran előre megérezzék a jövő rezdüléseit, amit sokszor igen ügyesen hasznosítottak szülőbolygójukon. E miatt a képesség miatt gyakran hiszik azt más fajok képviselői, hogy képesek a gondolatolvasásra. Amikor az Iktotch népének egy tagja elhagyja a bolygót, ezen képességük legyengül. Az ikotchi faj, bár erőszakosan néz ki, érzelmeik mélyek, s legtöbbször érzelmi alapon cselekszenek, ám ezt sokszor rejtik a sztoicizmus álarca alá.
Figyelik a többi kultúrát, s próbálják javítani életüket. Könnyen csapódnak hozzá más civilizációkhoz, bár szokásaikon, tradícióikon soha nem változtatnak, vagy csak hatalmas küzdelmek árán. Képességük arra, hogy megérezzék a jövő lehetséges változásait, átokként is megjelent, hisz gyakran ijesztette el az ikotchikat egyes fajok erőszakos jellemétől. Az emberi behatásoknak köszönhetően az ikotchi faj egyes tagjai előrelátó képességüket, hogy bűnözőzsenikké válhassanak. Egymás között az Iktotchese nyelvet használják, mely főleg a szarvakon keresztüli tülkölésből áll, ám könnyedén beszélik a Galaktikus Közös Nyelvet is.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://swshholokonyvtar.hungarianforum.com
 
Iktotchi
Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Galaktikus Holokönyvtár :: Könyvtár :: Fajok-
Ugrás: