A Star Wars Sötétség Hajnala FRPG tudástára, a galaxis mindenkori szíve a Galakatikus Holokönyvtár valamint a Holonet.
 
HomeCalendarGy.I.K.KeresésTaglistaCsoportokRegisztrációBelépés

A tudás hatalom, bővítsd az oldal hatalmát. Soha nem lesz olyan, hogy elkészül a könyvtár. Mindig és mindig fognak jönni új fajok, akár te általad is. Ha szívesen segédkeznél a könyvtár fejlesztésében vagy éppen saját fajod/technológiád vagy egyebed van akkor írj egy e-mailt!Share | 
 

 Fejvadász

Go down 
SzerzőÜzenet
Jocasta Nu
Könyvtáros
Könyvtáros
avatar

Hozzászólások száma : 202
Join date : 2014. Feb. 25.

TémanyitásTárgy: Fejvadász   Kedd Júl. 15, 2014 9:59 pm

Vadász, Nyomozó, Bérgyilkos ez mind a fejvadász feladata.

Minden Birodalomnak számtalan ellensége van. A felszámolásukra néha bármilyen eszközt hajlandóak bevetni, hatalmas jutalmakat-fejpénzeket adnak a Galaxis legelvetemültebb fajvadászainak. Ha valaki felkerül annak a  birodalomnak a halál listájára, az egész hátralévő életét félelemben éli. Nem az a kérdés, hogy rátalálnak-e valaha a fejvadászok...... hanem, hogy mikor.A leghatalmasabb fejvadászok közismertek, ugyanakkor anonimok is. Sokkal többek egyszerű zsoldosoknál, ők egy régi "professzionális" szakma örökösei, egy ősi testvériség dicsőséges történelmével. Vannak különleges célpontok, akiknek a követése csillagrendszereken át nagy szakértelmet igényel, főleg ha fel vannak készülve, hogy támadás érheti őket. Az élet minden területéről érkeznek fejvadászok, de csak a legkeményebbek élik túl ezt a versengésről és halálról szóló szakmát.
A Fejvadász útja mindig nehéz.....a tét mindig magas és csak 2 lehetőség van számára. A hírnév és dicsőség, vagy a gyors szégyenletes halál.Noha a legtöbb birodalom ellenzi a fejvadászokat, mégis vannak akik kivívták a tiszteletet. Csak kevesen bírják gyomorral azt a feladatot a Galaxisban, amit a fejvadászok végeznek. Ennek ellenére senki sem pótolhatatlan, ezért újra és újra bizonyítani kell rátermettségüket. Minden egyes sikeres küldetéssel nő a fejvadász hírneve, és ezzel az ára is.A fejvadászok nem homogének, szinte minden faj képviselteti magát, és mindegyik teljesen egyedi sajátosságokkal bír. A legtöbb fejvadász betartja a Mandaloriai kódexet, de vannak akik a saját erkölcsi normáikat követik. A legtöbb munkát csak azonos nézeteket valló szervezeteknek végeznek el, de persze vannak itt is kivételek, akiknek a hűség ismeretlen fogalom.
Annak ellenére, hogy hasonlítanak, a leghatalmasabb fejvadászok sokszor egymás ellen fordulnak, amik akár halálhoz is vezethetnek. Legtöbbször a megbízok sem fedik fel valódi szándékukat, és ez gyakran bonyodalmakat eredményez. Oldalváltások és árulások mindennaposak a fejvadász szakmájában.Fejvadászok jönnek és mennek, egyesek egyedül dolgoznak, mások csoportosan. Bár előfordul, hogy a célpontot a Magvilágokig követik, de jobban szeretik a peremvidékeken intézni a piszkos munkát.
A legjobb felszerelések a Galaxisban, egy jól felkészült fejvadásznak elengedhetetlenek, ha életben akar maradni. Hónapokon, éveken át fejlesztik a felszerelésüket, hogy minél több tűzerőt és rugalmasságot biztosítsanak maguknak. A fejvadász számára a biztonság ugyan olyan fontos mint a tűzerő, kitudja milyen helyzetbe sodorhatja magát. A fejvadászok képesek annyit költeni felszerelésre, mint mások egy egész csillaghajóra.Akár megbízásból, akár becsületből küzd, a fejvadász mindig a maximumot nyújtja, módszeres pontossággal. Híresek sokoldalúságukról a harcmezőn, és komoly kihívást jelentenek az erőhasználóknak is. Legendás hírnevük miatt emlegetik őket úgy is, hogy " Jedi Gyilkosok ". Mindegy kivel állnak szemben, mindig a feketepiacon beszerezhető legjobb felszerelésben harcolnak.

Kasztbónusz
+3 Távolsági fegyverhasználat
+3 Közelharci fegyverhasználat
+1 Fegyverismeret
+1 Szerencse
-2 Fénykardhasználat
-4 Erőhasználat
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://swshholokonyvtar.hungarianforum.com
 
Fejvadász
Vissza az elejére 
1 / 1 oldal
 Similar topics
-
» Ishimaru Hatsuharu
» Kaylyn blogja

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Galaktikus Holokönyvtár :: Szerepjátékhoz Tartozó Információk :: Kasztok :: Klónháborús Kasztok-
Ugrás: