A Star Wars Sötétség Hajnala FRPG tudástára, a galaxis mindenkori szíve a Galakatikus Holokönyvtár valamint a Holonet.
 
HomeCalendarGy.I.K.KeresésTaglistaCsoportokRegisztrációBelépés

A tudás hatalom, bővítsd az oldal hatalmát. Soha nem lesz olyan, hogy elkészül a könyvtár. Mindig és mindig fognak jönni új fajok, akár te általad is. Ha szívesen segédkeznél a könyvtár fejlesztésében vagy éppen saját fajod/technológiád vagy egyebed van akkor írj egy e-mailt!Share | 
 

 Szélhámos/Kalandor/Csempész

Go down 
SzerzőÜzenet
Jocasta Nu
Könyvtáros
Könyvtáros
avatar

Hozzászólások száma : 202
Join date : 2014. Feb. 25.

TémanyitásTárgy: Szélhámos/Kalandor/Csempész   Kedd Júl. 15, 2014 9:34 pmNéha a szerencse fontosabb mint a tudás, de az nem fájhat ha mindkettő van.

A törvénytelenség elharapózott a háború folyamán mind a Köztársaságban, mind pedig a Birodalomban. Az állandóan változó politikai hatalmak és a portyázó kalózok miatt veszélyes vállalkozás az űrutazás. Egy kalandornak nem okozhat gondot áthágni néhány szabályt, hogy egy kis haszonra szert tegyen, de ez persze megköveteli a gyors észjárást, gyors reflexeket és persze a gyors pisztoly előrántást. A csempész, kalandorok, szélhámosok  egész élete egy hazárdjáték.Ellenséget, ellenség hátán halmoz, gyorsabban mint ahogy a hiteleit kiveri az üzletfeleiből, csak így életképes ebben a Galaxisban, alattomosan, ugyanakkor okosan. Akár behízelgéssel, akár alkuval, de a csempészt könnyű felismerni, és általában gyorsan rosszra fordulnak körülötte a dolgok. Ha gond adódna, mindig talál egy menekülési útvonalat. Tapasztalt pilóták, nem okoz gondot a radar alatt repülni, szinte elfoghatatlan. Mégis amikor sarokba szorítják őket, akkor ravasz és halálos harcosok.A Csempészek, kalandorok, szélhámosok a saját sorsuk kovácsai. Nagyon jó üzleti érzékkel rendelkezik. Néhány Csempész még a Birodalomnak is szállít rabszolgákat. Akár a Birodalom üldözi, vagy bűnbandák kereszttüzében repked, mindig kivágja magát. Minden Csempész vágya a mérhetetlen gazdagság.....de a sorsuk legtöbbször a névtelen halál.A Csempészek választás elé kényszerültek, hogy vagy a Köztársaságot segítik, vagy az ellenségeit, de utóbbinak túl szigorú ellenőrzései vannak. Bár semmi hazafias érzés nincs bennük, mégis sokan a Köztársaságot választották, mivel ott a szabadság jelent is valamit, és nekik az a minden. A Köztársaság bizonyos esetekben szemet hunyt, de ez inkább a külső peremvidéken volt igaz, ahol lazább kormányzatok és politikai irányzatok voltak. Így végül nem volt nehéz befogadnia a Köztársaságnak és a Jediknek őket, néhányan hűek maradtak a köztársasághoz, néhányan viszont a maguk feje után mennek
Olyan okosak és óvatosak amennyire csak lehetnek, ezért csak néhány űrdokk felvételein láthatóak. Ezek is mutatják, hogy képesek alkalmazkodni, szinte bármilyen helyzetben. Amikor ellenséges területen mozog, akkor sunyi, sokat blöfföl, vagy szerencsejátékba kezd, minthogy harcba szálljon. Nem viselnek páncélt, sem díszes, feltűnő fegyvereket. Kényelmes viseletet hordanak, amiben könnyen mozognak. Általában egy vagy 2 sugárvető pisztolyt hordanak magukkal, hátha ki kell lőni magukat valahonnan. Sem a Csempész, sem a szélhámős sőt még a kalandor sem hagy maga után nagy pusztítást.
A harcot fondorlatosan viszik véghez és sokszor improvizálnak. Sokszor inkább a szerencsében bíznak, néha álcázzák magukat, gyakran pedig a meglepetés erejére játszanak. A sok sunyi taktika ellenére, képes magát megvédeni becsületes harcban is.Általában előbb lőnek és csak azután kérdeznek.

Kasztbónusz
+3 Szerencse
+2 Rejtőzködés
+2 Karizma
+1 Űrhajóismeret
-2 Fénykardhasználat
-2 Páncélviselés
-2 Koncentráció
-2 Tudomány
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://swshholokonyvtar.hungarianforum.com
 
Szélhámos/Kalandor/Csempész
Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Galaktikus Holokönyvtár :: Szerepjátékhoz Tartozó Információk :: Kasztok :: Klónháborús Kasztok-
Ugrás: