A Star Wars Sötétség Hajnala FRPG tudástára, a galaxis mindenkori szíve a Galakatikus Holokönyvtár valamint a Holonet.
 
HomeCalendarGy.I.K.KeresésTaglistaCsoportokRegisztrációBelépés

A tudás hatalom, bővítsd az oldal hatalmát. Soha nem lesz olyan, hogy elkészül a könyvtár. Mindig és mindig fognak jönni új fajok, akár te általad is. Ha szívesen segédkeznél a könyvtár fejlesztésében vagy éppen saját fajod/technológiád vagy egyebed van akkor írj egy e-mailt!Share | 
 

 Dromund Kaas a Régi Sith Birodalom követőinek szíve

Go down 
SzerzőÜzenet
Jocasta Nu
Könyvtáros
Könyvtáros
avatar

Hozzászólások száma : 202
Join date : 2014. Feb. 25.

TémanyitásTárgy: Dromund Kaas a Régi Sith Birodalom követőinek szíve   Szomb. Márc. 08, 2014 2:40 am


Figyelem a bolygóra az utazás szinte lehetetlen, ha csak nem a helyi sithek követője vagy! Amennyiben nem követed őket, nem is tudsz a rendszer létezéséről. A másik lehetőséged arra, hogy eljuss a bolygóra, hogy egy kalandban megszerzed a koordinátákat.


Frakció:
A Régi Sith Birodalom követői

A távoli dzsungel bolygón, Dromund Kaason, a Sithek ezer évet töltöttek el haderejük felépítésével, hogy felkészüljenek a rajtaütésre, melyet a Köztársaság ellen terveztek. Az ősidőkben a Sith Birodalom gyarmatosította a bolygót, de a hiperűr koordináták elvesztek, így még a bolygó emléke is elveszett az idők során. A Nagy Hiperűr háború során lesújtó vereséget szenvedett Sithek megmaradt maroknyi túlélője megpróbált menekülni a számukra fenyegetést jelentő Jediktől. A reményvesztett Sithek, minden esélyüket elvesztették. Az ismert hiperűr vonalakat nem használták, helyette véletlenszerű koordinátákra ugrottak, ezzel kockáztatva életüket. Vakon jártak az űr ismeretlen, vagy rég elfelejtett régióiban 20 hosszú évig, míg végül felfedezték az elhagyott Dromund rendszert.Az első száz év a bolygón, a birodalmi társadalom dicsőségének helyreállításával telt. A dzsungel mélyén megépült a pazar látványt nyújtó Kaas City, valamint egy fellegvár, mely az Uralkodó erejét jelképezte. Az Uralkodó szüntelenül dolgozott, hogy mind a hadsereget, mind a flottát fejlessze, ez által felkészülve a elkerülhetetlen pillanatra, mikor visszatérnek a Galaxisba ismert részeibe. Hatalomra éhesen, az Uralkodó sok energiát fektetett abba, hogy felfedezze, valamint fejlessze a Sötét Oldal titkos szertartásait. Ezekkel a rituálékkal tönkretette az atmoszférát, ami által az ionoszféra átalakult egy forgó elektromos viharrá.

Később, – több mint ezer évvel később – a Birodalom visszatért a Galaxisba, magával hozva a totális háborút. A Sithek rengeteg bolygót kényszerítettek behódolásra a háborúban, azonban az Uralkodó és a Sötét Tanács otthona továbbra is a Dromund Kaas volt. Annak ellenére, hogy a bolygó hemzsegett a Sötét Oldali energiáktól, mégis a Birodalmi hadsereg volt a leglátványosabb jelenlévő a bolygón. Ez az a hely, ahol a Birodalom eldöntötte, hogy kivel osszák meg, vagy ki ellen fordítsák erőiket. Szövetségek születtek, és semmisültek meg ezen a bolygón. Nagy jövőjű Moffoknak és birodalmi ügynökségi tagoknak sikerült mesteri szintre fejleszteni cselszövési képességüket. Innen, a Dromund Kaasról, az Uralkodó sötét keze mindenhova elért. Mára a sithek azt hitték, hogy csak az egy mester-egy tanítvány rendszer létezik azonban Dromund Kaas romjainál a régi rendszer követői máig is gyülekeznek. Dromund Kaas az egy mester egy tanítvány követőitől elzárva titkosan képzi a titkos sith hadsereget. Bár Kaas city nagy része romokban hever, a bolygó lakossága megközelíti az 5 milló OTT lakó embert és ennek 65% a régi rendszert követő sith/tanítvány 20 százaléka a régi birodalom katonáinak öltözékét viselő katona, a maradék 20% pedig vagy lakos vagy kereskedő, esetleg okató. A bolygó igen erősen árasztja a sötét oldal energiáit. Ez a kisugárzás olyan erős, hogy a legtöbb fegyver és eszköz működését akadályozhatja, s ez alól a fénykard sem kivétel. A Dromund Kaas az otthona Sötétség Prófétáinak és a Sötét Oldal Templomának.A Bolygó felszínének nagy részét azonban sűrűn benőtt mocsaras, lápos vidék foglalja el. Telis-tele, veszélyes ragadozókkal mint a vornskr, a fél intelligens humanoid, a mocsári wampa és a mailok. Igaz akadnak békésebb teremtmények is a szűr változatos mocsári erdőségekben, ilyen a ysalamiri, mely maga körül blokkolja az Erőt, hogy a ragadozók ne vegyék észre. Ezen tények fejében jól gondoljuk meg, hogy merre kalandozunk el ezen veszélyes bolygó felszínén. Bármennyire hihetetlen a bolygó teljes mértékben kapcsolatban van a külvilággal, ezeknek a sith "dezertőröknek" is van uralkodója, flottája és kémjei szerte a galaxisban a létezésükről mégis nagyon kevesen tudnak. Az uralkodó alatt vannak a profáték, az alatt pedig a Kaas City tanácsa. Az egész rendszerben csupán ez az egy bolygó látogatható a többi elpusztult, vagy nincs megfelelő légköre.

Helyszínek(Folyamatosan bővülnek)
-Kaas City Barakkja
-Kaas City piaca
-Kaas City utcái
-A Sötét Oldal temploma
-A néhai Sötétség Prófétáinak épülete
-A néhai uralkodó palotája
-Tábor a keleti épületek romjainál
-Veszélyes dzsungelek,erdők és mocsarak
-A fal romjai
-Régi űrkikötő
-A régi kantin
-Börtönné alakított tábor
-Elhagyatott munkatábor
-A hegy
-Régi mandalóriai tábor
-Űrhajó temető
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://swshholokonyvtar.hungarianforum.com
 
Dromund Kaas a Régi Sith Birodalom követőinek szíve
Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Galaktikus Holokönyvtár :: Könyvtár :: Bolygók-
Ugrás: