A Star Wars Sötétség Hajnala FRPG tudástára, a galaxis mindenkori szíve a Galakatikus Holokönyvtár valamint a Holonet.
 
HomeCalendarGy.I.K.KeresésTaglistaCsoportokRegisztrációBelépés

A tudás hatalom, bővítsd az oldal hatalmát. Soha nem lesz olyan, hogy elkészül a könyvtár. Mindig és mindig fognak jönni új fajok, akár te általad is. Ha szívesen segédkeznél a könyvtár fejlesztésében vagy éppen saját fajod/technológiád vagy egyebed van akkor írj egy e-mailt!Share | 
 

 Rakata

Go down 
SzerzőÜzenet
Jocasta Nu
Könyvtáros
Könyvtáros
avatar

Hozzászólások száma : 202
Join date : 2014. Feb. 25.

TémanyitásTárgy: Rakata   Pént. Feb. 28, 2014 12:37 am


Származás: Rakata Prime (Ismeretlen)
Méret: kb. 1.8 m
Nyelv: Rakatai
"Régen a Rakaták uralták az ismert Galaxist; minden faj meghajlott elöttünk."
- Orsaa az őrző
A Rakata faj (vagy építész) a humanoid és az amphibian keveréke. Nagyon fejlett technikájuk volt. Ezt a fejlett technikát a Rakaták arra használták, hogy elfoglalják a galaxist, és, hogy más fajokat rabszolgaságba taszítsanak, megalkotva a Végtelen Birodalmat. A birodalom tetőpontja 10 billió Rakata harcos és 1 trillió szolga.
A Rakata fajt egy barbár és kegyetlen fajnak tartják. A Rakaták úgy tisztelték meg elpusztított ellenségüket, hogy megették őket. A vezérük a feljegyzések szerint volt a legbarbárabb az összes Rakata közül. Érdekes, hogy az összes Rakata Erő érzékeny volt. A Rakatáknak még több katonai ellátmány kellett, ha tovább akartak volna terjeszkedni. Ezért megépítették a Csillagkohót. A kohó a Rakata technológia csúcspontja. Minden katonai ellátmányt tudott gyártani (harci droidok, csillagvadászok), de ezt mind egy szörnyű áron.
A Csillagkohót sötét erők hajtották. A Rakata tudósok és építészek nem voltak tisztában a Csillagkohó erejével. Azt hitték, hogy tudják majd irányítani. A Csillagkohó manipulálta az erőt és ennek hatására a Rakaták magukon kívül voltak és egy polgárháború tört ki. Az egyre több harag és gyűlölet táplálta a Kohót.
A Galaxisban pestis tört ki amibe csak a Rakaták haltak bele. Ez a pestis egy szolga faj gyártmánya volt. A Polgárháború és pestis miatt gyengülő birodalom összeomlott 28000 YE körül. A Rakaták visszavonultak Rakata Prime-ra. Az "idősek" nevű törzs a Papok leszármazottai és csak ők ismerik a Rakaták történelmét.
Ezek a Rakaták tovább éltek Rakata Prime-on. Revannek köszönhetően az eltűnése során felfedezte a Rakatákat 3959 YE-ben. Ezután néhány Rakata újra Erő érzékeny lett és elutazott más rendszerekbe. Senki sem hitt nekik mikor elmesélték történeteiket a Végtelen Birodalomról. Sok ember bolondnak vagy komédiásnak tartja őket.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://swshholokonyvtar.hungarianforum.com
 
Rakata
Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Galaktikus Holokönyvtár :: Könyvtár :: Fajok-
Ugrás: